Børnenes Lystfisker Akademi søger frivillige

Nordjysk Småbådsklub bakker op om Børnenes Lystfisker Akademi sommerferiecamp 2018, som søger frivillige!

Sommerferiecampen afholdes på Enebærodde på Nordfyn i uge 30 og 31, med deltagelse af 300 socialt udsatte børn, unge og forældre med begrænset råderum.

Enebærodde på Fyn.

Deltagerne bor i 6 personers familietelte, låner soveposer, liggeunderlag og fiskegrej.

De to camps – i uge 30 og 31 – kommer til at bestå af 15-20 frivillige pr. Camp, som hjælper til med alt det praktiske fx køkkentjans, legeonkel/tante, fiskeinstruktør, “runer”, PR/presseomtale m.m.

Deltagerne skal – udover at fiske – i løbet af ugen på udflugt til Egeskov Slot og H. C. Andersens hus i Odense, samt der er i samarbejde med de lokale fiskere på Nordfyn arrangeret daglige havsafari. Der er desuden lavet aftale med en naturvejleder fra Fyn, som kender området på Enebærodde rigtig godt.

Alle frivillige får transportrefusion samt fri kost og logi under hele opholdet – der indhentes børneattest på alle frivillige.

Der søges desuden personer med både, som kan tage deltagerne med på havsafari, fladfisketur etc. – der ydes tilskud til benzin/diesel m.m.

Arrangementet er støttet af Socialstyrelsen og Arbejdsmarkedets Feriefond.

Har du lyst til at blive frivillig hjælper til Børnenes Lystfisker Akademi sommerferiecamp 2018, så kan du læse mere og tilmelde dig her.

DEL MEGET GERNE OPSLAGET – PÅ FORHÅND TAK!

Alle billeder i dette opslag er originale billeder, taget ude på Enebærodde på Fyn – klik på billedet, for at se det i stor størrelse.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside: https://www.njsk.dk
NJSK Facebookside: https://tinyurl.com/h62oe3l
NJSK Køb, Salg og Auktion: https://tinyurl.com/ydf2c6on
NJSK YouTube Kanal: https://tinyurl.com/kmz4sap