Dato for NJSK Havkonkurrence 2019

Nordjysk Småbådsklub er for 4. gang i træk klar med NJSK Havkonkurrence fra Hirtshals lørdag den 25. og søndag den 26. maj, hvor alle småbådsfiskere fra hele landet er velkommen til at deltage.

Hjørring kommune (Natur Mødet), Hirtshals Havn, Hirtshals Marina og Hirtshals Redningsstation er alle endnu engang enige om at fortsætte det gode samarbejde i 2019, hvilket vi i NJSK er utrolig glade for!

Tilmeldingen åbner søndag den 10. februar kl. 12.00 på NJSK’s hjemmeside, hvor pris, program, regelsæt m.m. ligeledes vil være at finde. Sæt allerede X i din kalender nu, da der kun er plads til 100 både efter først til mølle-princippet – i 2018 var alle 100 pladser væk på blot 48 timer og 11 minutter!

SE OGSÅ: Samlet oversigt over NJSK Havkonkurrence 2019

Se eller gense billeder fra NJSK Havkonkurrence 2018 her.

Se teaser video for NJSK Havkonkurrence 2019 herunder!

Så sker det igen, NJSK Havkonkurrence 2019 - Følg med her.

Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal