Eksklusiv arrangement ved Flyvestation Aalborg

Tirsdag den 28. november har NJSK [Nordjysk Småbådsklub] et eksklusiv arrangement  – kun for 35 NJSK-medlemmer – ved flyvestation Aalborg. Arrangementet er GRATIS at deltage i!

Hør om redningshelikopterens arbejde og kom med ombord!

Denne aften vil der være mulighed for at se og høre mere om redningshelikopterens (SAR) arbejde samt komme ombord i den på landjorden. Desuden vil du komme over og se og høre mere om Danmarks største fly – Hercules – samt få rundvisning i det.

Skulle redningshelikopteren blive kaldt ud under arrangementet, hvilket jeg naturligvis ikke håber på, kan vi overvære dette fra landjorden.

TILMELDING
Arrangementet er fyldt op! Men ønsker du at komme på venteliste, hvis der kommer afbud, så tilmelder du dig ventelisten ved at sende en mail til: njsk@njsk.dk med dit fulde navn og telefonnummer. Tilmelder du flere på samme tid, så skriver du blot deres fulde navn i mailen sammen med dit eget.

Kom ombord på Danmarks største fly – Hercules!

PROGRAM
Kl. 18.45 – vi mødes ved hovedvagten
Kl. 19.00-19.50 – vi besøger redningshelikopeteren
Kl. 20.00-20.50 – vi besøger Hercules-flyet
Kl. 21.00-21.30 – vi forlader området i fælles flok

MØDESTED
Tirsdag den 28. november kl. 18.45 mødes vi uden for Flyvestation Aalborg, Thisted Landevej 53, 9430 Vadum (ved hovedvagten), hvorefter vi følges i fælles flok ind på Flyvestationen.

Tusinde tak til Flyvestation Aalborg samt John Børsting for at dette kan arrangeres!

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig ind blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

LÆS OGSÅ: NJSK inviterer til to GRATIS foredrag og eksklusive tilbud

LÆS OGSÅ: I 2018 gør vi det hele igen!

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside: https://www.njsk.dk
NJSK Facebookside: https://tinyurl.com/h62oe3l
NJSK Køb, Salg og Auktion: https://tinyurl.com/ydf2c6on
NJSK YouTube Kanal: https://tinyurl.com/kmz4sap