Går starten til NJSK Fladfiske- og Makrelkonkurrence?

…..nej, starten til NJSK Fladfiske- og Makrelkonkurrence lørdag den 22. september kl. 08.00 fra Rønnerhavnen i Frederikshavn går desværre ikke, da Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) torsdag formiddag har udsendt et varsel om, at der kan komme såkaldt ‘farligt vejr’ til landet.

Det sker fredag, hvor en storm med vindstød af orkanstyrke rammer den nordvestlige del af landet. Stormen kommer til at hedde Knud, og den rammer fra fredag omkring kl. 15.00 til ud på natten til lørdag. Stormen kommer særligt til at ramme områderne omkring Vendsyssel, Jammerbugt, Thisted og Lemvig. Her forventer DMI, at Knud vil blæse med mellem 25 og 28 meter i sekundet fra sydvest, mens vindstødene kan blæse mellem 33 til 35 meter i sekundet – sidstnævnte svarer til orkanstyrke. Kilde: DMI.

Vinden lørdag morgen kl. 08.00. Kilde: DMI

Ud fra ovenstående bliver arrangementet aflyst, da både vindhastigheden og bølgehøjden stadigvæk er over hvad jeg finder sikkerhedsmæssigt forsvarligt for konkurrencen om lørdagen – sikkerhed frem for alt!

Jf. regelsættet overføres præmierne til NJSK Havkonkurrence 2019 – endelig dato er endnu ikke fastsat. Enkelte præmier såsom gavekort, fribilletter m.v. med udløbsdato, vil der blive lodtrækning om blandt de tilmeldte teams – lodtrækningen offentliggøres i weekenden på NJSK’s Facebookgruppe.

Samtlige skippere får desuden deres indbetaling tilbage. Udbetalingen sker henover weekenden, og skulle gerne være alle i hænde senest tirsdag den 25. september.

Selv om konkurrencen bliver aflyst, så skal der lyde en stor tak til sponsorer samt de tilmeldte teams! Det er – trods aflysning – skønt med den opbakning der endnu engang har været til et arrangement i NJSK-regi, tusinde tak for det!

Næste arrangement i NJSK er vores klubaften torsdag den 27. september, og som altid er det ved Agri College Aalborg, Struervej 70, 9220 Aalborg fra kl. 18.30-22.00, hvor alle er velkommen til at kigge forbi.

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

LÆS OGSÅ: VHF/SRC kursus i Nordjysk Småbådsklub

LÆS OGSÅ: Makke-Båd-Weekend i Nordjysk Småbådsklub

LÆS OGSÅ: Sponsorat og rabataftale

EN STOR TAK TIL SAMTLIGE SPONSORER TIL NJSK FLADFISKE- & MAKRELKONKURRENCE 2018!

Klik på den enkelte sponsor for at besøge deres hjemmeside.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal