Går starten til NJSK Havkonkurrence?

OPDATERET FREDAG DEN 21. JUNI:

Vil du følge med i NJSK Havkonkurrence, så kan det ske via vores Facebookside her, hvor vi løbende vil opdatere fra konkurrencen.


Som der står i regelsættet for NJSK Havkonkurrence: Torsdag den 20. juni kl. 13.30 tages den endelige beslutning, om vejret ser fint ud til gennemførelse af konkurrencen. Viser det sig, hvilket jeg naturligvis ikke håber på, at der hverken er havvejr lørdag eller søndag, så tilbagebetales alle pengene til skipper. Siges der først GO, så kører “maskineriet!

Vejret lørdag morgen kl. 08.00 – kilde: FCOO

Vurderingen er her torsdag den 20. juni kl. 13.30, at lørdag er der umiddelbart ikke havvejr omkring Hirtshals, med mindre vindfeltet passerer hurtigere eller rykker længere nordpå. Søndag kan jeg se en mulighed for at komme på havet, så ud fra det, skyder jeg hermed NJSK Havkonkurrence 2019 i gang!

Der skal ikke herske tvivl om, at sikkerheden skal være på plads! Hvis der bliver fiskevejr lørdag, så vil jeg skyde konkurrencen i gang, om det så fx først er kl. 20.00, 23.00 eller 04.00 lørdag nat – dog vil fiskeriet blot blive frigivet, og der vil ikke være en samlet start såfremt det er sent aften eller nat. Der vil naturligvis være løbende information og skippermøder lørdag. Yderligere information tilgår til det første skippermøde lørdag morgen kl. 07.15 – der er ikke et krav om, at båden skal være i vandet kl. 07.15. Programmet for fredag, lørdag og søndag følges ellers som planlagt og kan ses her.

Vejret søndag morgen kl. 04.00 – kilde: FCOO

Jeg overvejer dog, hvis vi slet ikke kommer på havet om lørdagen, at forlænge konkurrencen med 2 timer om søndagen, hvilket betyder, at indvejningen vil starte kl. 14.00-15.30, sikkerhedsbrikken senest skal afleveres kl. 15.15 og med præmieoverrækkelse kl. 16.45, for I er vel kommet for at fiske. Du må gerne som skipper tage stilling til nu, om det er noget du kan være med til, eller om du bliver nødt til at tage hjem inden præmieoverrækkelsen kl. 16.45.

Hvis du ved, at du ikke har mulighed for at deltage i præmieoverrækkelsen om søndagen kl. 16.45, hvis jeg forlænger konkurrencen med 2 timer, så skal du meddele dette, når du tjekker ind, for det har jeg naturligvis også en plan for, som du vil blive informeret om til skippermødet lørdag morgen kl. 07.15.

Med ovenstående har jeg ønsket at give deltagerne indsigt i mine tanker og overvejelser. Alle mine beslutninger vil dog altid afhænge af vejret, og de anbefalinger jeg får fra vores samarbejdspartnere omkring vejret!

Skulle man have ændringer vedr. gaster o.l., så skal det enten meldes til njsk@njsk.dk med angivelse af startnummer eller senest ved indtjekningen.

Lørdag er der desuden Folkefest i Hirtshals med masser af musik og glade dage. Programmet for Folkefesten kan ses her.

VI SES I HIRTSHALS!

SE OGSÅ: Samlet oversigt over NJSK Havkonkurrence 2019

EN STOR TAK TIL SAMTLIGE SPONSORER TIL NJSK HAVKONKURRENCE 2019!

Klik på den enkelte sponsor for at besøge deres hjemmeside.

SPONSORPRÆMIER PR. 20. JUNI:

KR. 175.968,00

Den fulde præmieoversigt kan ses her.

Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal