Grejaften ved JC Fiskegrej og Fritid

Mandag den 8. april fra kl. 19.00-22.00 inviterer JC Fiskegrej og Fritid i Sæby til grejaften i samarbejde med Nordjysk Småbådsklub og Klokkerholm Sportsfiskerforening.

JC Fiskegrej og Fritid har et stort sortiment indenfor beklædning og grej til hav-, fjord-, å- og søfiskeri – så kom og gør en god handel, for der vil være ekstra gode tilbud og rabatter denne aften!

Adressen er: JC Fiskegrej og Fritid, Havnen 12G, 9300 Sæby.

JC Fiskegrej og Fritid vil være vært med øl, vand, kaffe m.m. Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendig. Tilmelding for NJSK-medlemmer skal ske under begivenheder på vores Facebookside. Har du ikke Facebook, men ønsker at deltage, så send en mail til njsk@njsk.dk med antal personer der kommer.

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal