Hjælper Tilmelding

Felter markeret med * er påkrævet

HJÆLPER TILMELDING TIL NJSK HAVKONKURRENCE 2019

Ønsker du at hjælpe til NJSK Havkonkurrence, så kan du udfylde nedenstående formular. Selv om du ikke er tilmeldt til konkurrencen, så er du mere end velkommen til at give en hånd med i det frivillige arbejde.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være: Indtjekning, hjælp til at få bådene dirigeret ned/op af rampen, få bådene dirigeret på plads i havnen, morgen- og aftensmad, indvejning, salg af øl og vand, oprydning samt diverse opgaver.

VEJLEDNING:

1. Udfyld alle relevante og påkrævet felter
2. Udfyld hvilke dage og tider du kan hjælpe
3. Klik på ”Bekræft”

Herefter står der ”Behandler” ved send-knappen i ca. 5 sekunder. Går tilmeldingen igennem uden fejl, vil du komme til en ny side, hvor der bl.a. står “Mange tak for din tilmelding som hjælper…”.

Indenfor 5 min. vil du modtage en automatisk beskæftigelse, på den e-mail du har opgivet ved tilmeldingen med information. Modtager du ikke en e-mail, så tjek lige din spam/uønsket mail.

Felter markeret med * er påkrævet!

Hvis I er flere der vil hjælpe i samme tidsrum - fx teamet, konen, manden, kæresten etc. - så påfør venligst deres navn(e) her. Dit eget navn skal du ikke påføre herunder, da det står længere oppe i tilmeldingen.

Dobbelt tjek venligst, at du har angivet korrekt e-mail samt telefonnummer inden du trykker på bekræft!