Kalender

mar
15
tirs
Yamaha aften ved Gjøl Marinecenter
mar 15 kl. 17:00 – 21:00

Bemærk! Arrangementet er flyttet fra tirsdag den 23. februar til tirsdag den 15. marts, da Preben fra Yamaha desværre er blevet indkaldt til møde på den oprindelige dato – han beklager!

Yamaha aften ved Gjøl Marinecenter hvor Preben Hansen fra Yamaha (Area manager Marine/Product Manager) denne aften bl.a. vil fortæller om:

– Nyheder
– Markedet generelt
– Tekniske informationer
– Service tips
– Yamaha fordele
– Rygter og fakta
– Åben dialog – spørgetid Yamaha

Alle er velkommen til at deltage, uanset hvilket motormærke man har på hækken!

Arrangementet afholdes ved:
Gjøl Marinecenter
Limfjordsgade 44, Gjøl
9440 Aabybro

Tid:
Tirsdag den 15. marts fra kl. 17.00 til 21.00.

Gjøl Marinecenter holder hele butikken åben for handel indtil kl. 21.00 denne aften!

Yamaha og Gjøl Marinecenter serverer et let måltid, hvorfor det er nødvendig med en forhåndstilmelding, hvilket gøres i denne begivenhed.

OBS! Der er ekstra p-pladser ved Brugsen og Troldefabrikken.

På vegne af Njsk
Thomas og Sune

apr
27
ons
Trolling Master Bornholm 2016
apr 27 – apr 30 heldags

Som tidligere skrevet på Njsk-siden, så vil vi lave en oversigt over de forskellige fiskearrangementer fra båd, så medlemmer af Njsk kan se hvem der deltager herfra.

Njsk bakker op omkring arrangementet for at fremme fællesskabet, men Njsk har intet med gennemførelsen af arrangementet at gøre.

Trolling Master Bornholm gennemføres fra den 27.–30. april 2016.

Yderligere oplysninger og tilmeldning kan ses her: http://www.tv2bornholm.dk/trolling (tilmeldingen åbner den 1. oktober 2015 kl. 08.00).

På vegne af Njsk, Thomas og Sune

P.s. Du kan se den samlede oversigt over Njsk arrangementer på følgende måder (lidt bøvlet – men sådan har Facebook valgt det):

Fra computer tryk her: https://www.facebook.com/groups/njsk.dk/events/

Fra smartphone og tablet tryk her: https://www.facebook.com/groups/njsk.dk/ >> tryk på ”Oplysninger eller >” under coverbilledet i højre side >> vælg ”Kommende begivenheder”

maj
5
fre
Åbent Hus
maj 5 kl. 9:30 – 18:00

En af NJSK’s trofaste sponsorer – Almas Park & Fritid, Aalborg – holder åbent hus fredag den 5. maj fra 09.30-18.00, hvor der vil være masser af gode tilbud og kaffe på kanden. Alle er velkommen til at kigge forbi!

maj
20
lør
NJSK Havkonkurrence
maj 20 – maj 21 heldags
NJSK Havkonkurrence @ Hirtshals Marina, Vesthavnen | Hjørring | Danmark

NJSK [Nordjysk Småbådsklub] skrev et lille stykke Danmarkshistorie, da de inviterede til NJSK Havkonkurrence fra lørdag den 28. maj til søndag den 29. maj. Det var aldrig før i Hirtshals Havn historie sket, at 80 småbåde stævnede ud på samme tid, hvilket var tilfældet, da starten gik til den 31 timer lange konkurrence. Samtidigt inviterede Hjørring kommune til verdens første folkemøde om naturen i Hirtshals, kaldet Naturmødet, med temaet “Natur – ressource eller helligdom”, hvor NJSK indgik som en naturlig del, med fremvisning af både, fiskeudstyr og rigtige lystfiskerhistorier ved Marinaen om fredagen.

NJSK har afholdt et godt og konstruktivt evalueringsmøde med Hirtshals Havn samt Hjørring kommune, hvor alle parter var enige om at fortsætte det gode samarbejde. Derfor indgår NJSK i år 2017 endnu engang som aktør i Naturmødet. Datoen for NJSK Havkonkurrence 2017 er fastsat til lørdag den 20. og søndag den 21. maj 2017, og denne gang med plads til 100 småbåde.

Du kan læse meget mere om Havkonkurrence her på vores hjemmeside under “NJSK Havkonkurrence 2017“.

Du kan læse mere om Naturmødet i Hirtshals her og besøge Hirtshals Havn’s hjemmeside her.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Thomas Kolmorgen tlf. 4091 5502
Sune Andersen tlf. 2970 2587

E-mail: njsk@njsk.dk
NJSK hjemmeside: https://www.njsk.dk
NJSK Facebookside: https://tinyurl.com/h62oe3l