Makke-Båd-Weekend med Nordjysk Småbådsklub

I weekenden lørdag den 21. og søndag den 22. oktober inviterer NJSK [Nordjysk Småbådsklub] til Makke-Båd-Weekend ved Agri College i Aalborg – arrangementet er GRATIS og åbent for ALLE!

NJSK klubaften - Agri College Nordjylland

Billedet er fra NJSK klubaften ved Agri College Nordjylland, hvor der makkes med de mange medbragte både.

Hele weekenden vil der være mulighed for at makke med sin båd, motor, trailer, svejse, lave pirke, jigs, forfang og andre småbådsrelaterede ting – alt sammen i en stor opvarmet hal. Desuden afholder NJSK VHF/SRC kursus samme sted i et tilstødende lokale i de to dage – læs mere om VHF/SRC kursus her.

Om søndagen afholdes der bl.a. Marine- og udstyrs loppemarked, Applus Bilsyn kigger forbi, du kan møde en SejlSikkert-instruktør, du kan lære at splejse tovværk samt mange andre spændende ting – se programmet for nærmere information.

Har du båden med, må du gerne lade båden stå i hallen fra lørdag til søndag, hvilket dog sker på eget ansvar! Der er alarmer i hallen og generelt i hele området omkring Agri.

Tak til Agri – Jesper Chr. Hansen – for at NJSK kan låne de fine lokaler!

Arrangementet er GRATIS og åbent for ALLE, så kig endelig forbi, med eller uden båd, og hils på andre med samme interesse som dig. Er du blot nysgerrig for at se hvordan der makkes med både etc., så er du bestemt også mere end velkommen!

DATO OG TID:
Lørdag den 21. og søndag den 22. oktober – begge dage i tidsrummet kl. 08.00-16.00.

STED:
Agri College Nordjylland, Struervej 70, 9220 Aalborg.

TILMELDING:
Tilmelding er KUN nødvendig, hvis du kommer til GRATIS kaffe, rundstykker og kage om morgenen samt en lille en til ganen. Tilmelding til morgenmad skal ske via mail på njsk@njsk.dk – skriv antal personer og hvilken dag(e) der ønskes morgenmad. VHF Skolen v/Mogens Larsen er sponsor på GRATIS morgenmad til alle!

Billedet er fra NJSK klubaften ved Agri College Nordjylland, hvor der støbes jigs, lodder og pirke.

PROGRAM:

Lørdag:
Kl. 08.00 – Makke-Båd-Weekend åbner (*1)
Kl. 08.00-09.00 – Kaffe, rundstykker og kage (*1)
Kl. 09.00-15.00 – Få opdateret din Garmin plotter (*9)
Kl. 11.30-13.00 – Pølsevognen er åben (*2)
Kl. 16.00 – Tak for i dag

Søndag:
Kl. 08.00 – Makke-Båd-Weekend åbner (*1)
Kl. 08.00-09.00 – GRATIS Kaffe, rundstykker og kage (*1)
Kl. 11.30-13.00 – Pølsevognen er åben (*2)
Kl. 12.00-15.00 – Marine- og udstyrs loppemarked (*3)
Kl. 12.00-15.00 – Få en snak med Applus Bilsyn Nørresundby (*4)
Kl. 12.00-15.00 – Lær at splejse dit tovværk (*5)
Kl. 12.00-15.00 – Mød en SejlSikkert-instruktør (*6)
Kl. 12.00-15.00 – Hvordan fanger du en pighvar, slethvar, fladfisk eller helleflynder? (*7)
Kl. 12.00-15.00 – Mød Siu de Moor – havbars specialist m.m. fra Holland (*8)
Kl. 12.00-15.00 – Få opdateret din Garmin plotter (*9)
Kl. 12.00-15.00 – Lær at lave softbait (*10)
Kl. 16.00 – Tak for i dag

*1. Tilmelding er KUN nødvendig, hvis du kommer til GRATIS kaffe, rundstykker og kage om morgenen samt en lille en til ganen. Tilmelding til morgenmad skal ske via mail på njsk@njsk.dk – skriv antal personer og hvilken dag(e) der ønskes morgenmad. VHF Skolen v/Mogens Larsen er sponsor på GRATIS morgenmad til alle!

*2. NJSK’s berømte pølsemand Palle Knudsen kigger forbi med hans pølsevogn.

*3. Ryd op i garagen, på lageret, i kælderen og kom og sælg dine effekter – ALT må sælges – så længe det blot er relateret til båd-, trailer-, fiske- og marineudstyr.

*4. Kan din trailer Tempo 100 godkendes? Hvad kræver det? Er din bil godkendt til det? Kom og få en snak med Nicolai Jakobsen fra Applus Bilsyn i Nørresundby, og få svar på de mange spørgsmål omkring Tempo 100.

*5. Poul Wæhrens viser og fortæller om splejsning af tovværk. Poul medbringer materialer, så du har mulighed for at prøve kræfter med splejsning af tovværk.

*6. Mød og få en snak med SejlSikkert-instruktøren Lennart Olsson som bl.a. fortæller, hvordan du kan forebygge ulykker og alvorlige hændelser på havet. Lennart viser også tjek og brug af redningsveste og lignende samt der er uddeling af informationsmaterialer.

Leonard Muys og Siu de Moor

*7. Hvordan laver du et pighvar, slethvar, fladfiske eller helleflynder rig? Hvordan fisker du efter dem? Leonard Muys har i mange år fisket efter forskellige arter fra strand og båd, og vil her dele ud af sine erfaringer samt vise hvordan du laver de forskellige rig. Tag gerne din forfangs boks med, så vil Leonard hjælpe dig med at lave de forfang du ønsker.

*8. Siu de Moor kommer fra Holland, hvor han bl.a. er specialist i havbars samt General Manager hos WeeBass Europe og Cinnetic. Han vil vise og fortælle om sit fiskeri samt have produkter med fra WeeBass og Cinnetic (stænger, hjul m.m.).

*9. Få opdateret din Garmin plotter kvit og frit. Du medbringer blot din plotter, så opdatere Sune Andersen den sammen med dig (strømkabler haves til alle modeller). Der vil også være mulighed for at se og trykke på en Garmin GPSmap 7410xsv og en Garmin GPSmap 922xs samt se hvordan du kan få det optimale ud af Garmin HomePort. Derudover er du naturligvis velkommen til at stille spørgsmål om Garmin Marineudstyr. Har du lyst, så er du velkommen i Garmin Marine Support [uofficiel] gruppen på Facebook.

*10. Klaus Helth Nielsen fra THE BEAST Helths Softbait kommer og demonstrerer, hvordan du kan lave dine egne softbait. Softbait kan bruges til rigtig meget fiskeri, bl.a. til torsk, sej, helleflynder, fladfisk, aborre, gedder o.l. Der vil være mulighed for at købe softbait på dagen.

Der kan købes kaffe, the, øl og vand – ALT overskud går til kommende arrangementer i NJSK regi.

Billeder fra Makke-Båd-Weekend i 2016 om lørdagen kan ses her.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587

E-mail: njsk@njsk.dk
NJSK hjemmeside: http://www.njsk.dk
NJSK Facebookside: https://tinyurl.com/h62oe3l
NJSK køb, salg og auktion: https://tinyurl.com/ydf2c6on