Oversigt over Black Friday tilbud til båd og fiskeri

Oversigten med butikker der holder Black Friday er opdateret fredag den 24. november kl. 09.00.

Black Friday startede i USA, men konceptet er ikke gået Danmark forbi, og det er efterhånden ved at være en tradition for mange danske butikker, at de har en del gode tilbud denne dag. Det er også i USA det afgøres, hvornår der er Black Friday. Det hedder sig nemlig, at Black Friday er fredagen efter Thanksgiving – Thanksgiving er altid 4. torsdag i november i USA.

NJSK [Nordjysk Småbådsklub] har i den anledning forsøgt, at samle en lille oversigt over de marine- og grejbutikker vi kender til, som har et godt tilbud til jer alle denne dag.

Til at starte med, vil vi gerne fremhæve nogle af dem der holder Black Friday, og som har bakket op omkring NJSK og vores arrangementer i 2017.

Klik på det enkelte logo eller link for at besøge firmaets hjemmeside. Hvilke Black Friday tilbud de enkelte har, vil du kunne se på deres hjemme- eller Facebook-side, efterhånden som tilbuddene kommer på.

ØVRIGE MARINE- OG GREJBUTIKKER DER HOLDER BLACK FRIDAY:

Vil du være sikker på, at du får en god pris så tjek prisen tre-fire steder! Du kan også sammenligne priser på fx PriceRunner her.

Er din butik ikke på listen – eller har du kendskab til en butik der mangler – så send gerne en mail til njsk@njsk.dk med et link dertil, og den kommer på ovenstående liste.

LÆS OGSÅ: NJSK inviterer til to GRATIS foredrag og eksklusive tilbud

LÆS OGSÅ: I 2018 gør vi det hele igen!

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside: https://www.njsk.dk
NJSK Facebookside: https://tinyurl.com/h62oe3l
NJSK Køb, Salg og Auktion: https://tinyurl.com/ydf2c6on
NJSK YouTube Kanal: https://tinyurl.com/kmz4sap