Pressemeddelelse

NJSK [Nordjysk Småbådsklub], som for nylig afholdte NJSK Havkonkurrence for 80 småbåde fra Hirtshals Havn, er klar med endnu en konkurrence for småbåde i det nordjyske.

Denne gang inviterer den nordjyske småbådsklub til NJSK Fladfiskekonkurrence 2016, som vil være en Team konkurrence, og bliver afholdt lørdag den 1. oktober fra Rønnerhavnen i Frederikshavn, hvor alle småbådsfiskere fra hele landet er velkommen.

Skrubbe

Dansk rekord på skrubbe: 2,600 kg fanget af Jan K. W. Jensen (foto) den 4. april 2009 i Storebælt på line. Kilde: fiskerekorder.dk

De nærmere detaljer for dagen, herunder program, information samt regelsæt, vil være at finde på NJSK’s hjemmeside i starten af august, og der åbnes op for tilmelding mandag den 15. august ligeledes på NJSK’s hjemmeside. Til konkurrencen vil der være et mindre tilmeldingsgebyr på kr. 50,00 pr. person.

Ud over fællesskabet og hyggen, som er i højsædet, vil der være præmier til største og næststørste rødspætte, ising, skrubbe og pighvar samt en præmie for flest arter fladfisk, hvor slethvar, helleflynder, rødtunge, søtunge og skærising tæller med.

Idet den afholdte NJSK Havkonkurrence 2016 gav et lille overskud – takket være fantastisk opbakning fra medlemmer og sponsorer – vil klubben selv sponsorere en kontant præmie på kr. 3500,00 fordelt på ovenstående kategorier til NJSK Fladfiskekonkurrence 2016.

Udover en kontant præmie, er der allerede flere sponsorer som har tilkendegivet, at de ønsker at bakke op om NJSK Fladfiskekonkurrence 2016. Alle sponsorer vil løbende blive præsenteret på NJSK’s hjemmeside og Facebook-gruppe fra starten af juli samt sponsorer er velkommen med en udstillingsstand på selve konkurrencedagen.

NJSK klubaften ved Agri College Nordjylland

NJSK [Nordjysk Småbådsklub] er stiftet på Facebook i 2014 af Thomas Kolmorgen. I februar 2015 kom Sune Andersen med som kompagnon. NJSK er drevet på frivillig basis og er gratis at være medlem af. NJSK har i dag over 1400 medlemmer fra nær og fjern, og der kommer stadig mange nye til. I NJSK afholdes der klubaften den sidste torsdag i hver måned ved Agri College Nordjylland, Aalborg, hvor man kan makke med sin båd og trailer samt lave pirke, forfang og andre småbådsrelaterede ting. Derudover afholder NJSK løbende arrangementer og konkurrencer, hvilke klubben som udgangspunkt forsøger at holde omkostningsfrie for medlemmerne, takket være de mange sponsorer, der, sammen med medlemmerne, er fundamentet for den frivillige klub. Derfor opfordrer NJSK også medlemmerne til at bakke op om de sponsorer, der støtter klubben.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Thomas Kolmorgen tlf. 4091 5502 og Sune Andersen tlf. 2970 2587

E-mail: njsk@njsk.dk
NJSK hjemmeside: www.njsk.dk
NJSK Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/njsk.dk