Tilmelding

Felter markeret med * er påkrævet

TILMELDING TIL VENTELISTE NJSK HAVKONKURRENCE 2019.

NJSK Havkonkurrence blev fuld booket på blot 3 timer og 41 min. med de maximale 100 teams! Der er derfor oprettet venteliste.

Erfaringsmæssigt vil enkelte teams melde fra - det være sig grundet motorproblemer, sygdom eller andet - så meld dig endelig på ventelisten.

Du skal ikke betale for at være på ventelisten. Det er først når du rykker op fra ventelisten til startlisten, at får du en mail vedr. indbetaling.

Det vil lette arbejdet rigtig meget, hvis du gennemgår din tilmelding grundigt inden du trykker på send!

NJSK Havkonkurrence er en team konkurrence og koster kr. 100,00 pr. person der er i teamet.

VEJLEDNING:

1. Udfyld alle relevante og påkrævet felter
2. Klik på ”Send”

Herefter står der ”Behandler” ved send-knappen i et par sekunder. Går tilmeldingen igennem uden fejl, vil du komme til en ny side, hvor der bl.a. står “Mange tak for din tilmelding…”.

Indenfor 5 min. vil du modtage en automatisk beskæftigelse, på den e-mail du har opgivet ved tilmeldingen med information. Modtager du ikke en e-mail, så tjek lige din spam/uønsket mail.

Har du problemer eller spørgsmål til tilmeldingen, så kontakt Sune Andersen på tlf. 2970 2587.

Du kan altid ændre i din tilmelding - fx hvis du vil tilføje/ændre i gaster, mad etc. Det kræver blot, at du sender en e-mail til njsk@njsk.dk med angivelse af det ventelistenummer du får tildelt, og de ændringer du måtte have.

Felter markeret med * er påkrævet!

Vælg her hvor mange gaster du har ombord, og skriv efterfølgende deres navn i felterne nedenunder. Prisen er kr. 100,00 pr. person der er i teamet.

Brug af rampen koster kr. 100,00 pr. båd (isætning/optagning). Hvis man selv har polet eller nøglekort til rampen, så skal der blot vælges nej!

Overnatning/bådplads i havnen koster kr. 75,00 pr. døgn. Er du fastligger, eller har du anden aftale med Marinaen i Hirtshals, så skal der blot vælges nej!

Strøm uanset forbrug koster kr. 50,00 pr. døgn – dog max en varmeblæser pr. båd!

Lørdag fra kl. 19.00 vil der være mulighed for aftensmad ved stævnekontoret. Menuen består af helstegt pattegris, flødekartofler, diverse salater, dressing og flutes – pris kr. 100,00 pr. person.

Herunder ses det totale beløb som skal indbetales. Beløbet og information om indbetaling sendes til den e-mail du har angivet længere oppe. Dobbelt tjek venligst, at du har angivet korrekt e-mail samt alle felter er udfyldt korrekt!