Trolling foredrag med Kim Finne fra Eastside Trolling

Lørdag den 17. marts afholder JSK (Jysk Småbådsfiskeklub) trolling foredrag med Kim Finne fra Eastside Trolling.

Kim er født og opvokset på Bornholm i Nexø. Helt fra barnsben har fiskeri været en del af Kim’s opvækst, da hans far er gammel laksefisker fra Nexø. Faktisk går det så langt tilbage, at Kim’s tip tip tip oldefar også var laksefisker fra Bornholm. Alt det gør, at Kim kender vandet og fiskepladserne rundt om Bornholm rigtig godt, da han er opvokset med det.

For 21 år siden købte Kim sin første downrigger og en fiskestang for sine konfirmationspenge, siden da, er udstyr- og grejkassen vokset en del, og Kim har i dag en fuldt udstyret trollingbåd samt sit eget fiskeguide firma – Eastside Trolling – hvor han bl.a. laver ture ud efter laks og mange andre af havets vidunderlige fisk.

Til foredraget vil Kim dele ud af sin store viden om laksetrolling – alt lige fra vejr, grej, metoder etc. Efter foredraget er der mulighed for at gøre en god handel i butikken ved Herning Trailer og Bådcenter, der er en af landets største med trollinggrej.

TID OG STED:
Lørdag den 17. marts kl. 09.00 ved Herning Trailer og Bådcenter, Navervej 14, 7451 Sunds.

PRIS OG TILMELDING:
Arrangementet er GRATIS at deltage i for ALLE interesserede! Tilmelding skal ske til Jørgen Klaris fra JSK på e-mail j.klaris@mail.dk – skriv navn og antal personer i kommer.

FORPLEJNING:
Der er GRATIS rundstykker og kaffe kl. 09.00.

Billederne er venligst udlånt af Kim Finne – klik på billedet for stor størrelse/slideshow:

Besøg Kim’s YouTube kanal her, og se videoer af båd, udstyr samt hans fiskeri efter laks.

Bemærk! NJSK [Nordjysk Småbådsklub] har intet med arrangementet at gøre, men ønsker at fremme fællesskabet omkring fælles interesser – fiskeriet, hygge og venskaber på tværs af klubber og landsdele.

LÆS OGSÅ: GÅR TUREN TIL MØN EFTER LAKS?

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside: https://www.njsk.dk
NJSK Facebookside: https://tinyurl.com/h62oe3l
NJSK Køb, Salg og Auktion: https://tinyurl.com/ydf2c6on
NJSK YouTube Kanal: https://tinyurl.com/kmz4sap