Vejret driller NJSK Havkonkurrence…

Trods det blot tog 3 timer og 41 min. for at NJSK Havkonkurrence var fuld booket med de maksimale 100 teams, og der har været en HELT fantastisk opbakning fra sponsorer samt samarbejdspartnere, som tilsammen har sponsoreret præmier for over kr. 160.000,00 til konkurrencen, så må jeg desværre se i øjnene, at det danske vejr har vundet kampen om pladsen på havet ud for Hirtshals – denne gang!

NJSK Havkonkurrence bliver derfor aflyst i weekenden lørdag den 25. og søndag den 26. maj.

MEN – grundet den helt suveræne opbakning fra sponsorer, samarbejdspartnere, hjælpere og ikke mindst de tilmeldte teams, så har jeg sammen med Malene besluttet, at vi vil arbejde for en ny NJSK Havkonkurrence inden efteråret sætter ind! Der er flere ting der skal falde på plads først, men vi vil straks tage kontakt til de forskellige samarbejdspartnere for at høre, om det kan lade sig gøre – så kryds fingre!

Så snart vi har noget nyt om en ny Havkonkurrence, vil det blive meldt ud her på hjemmesiden og på vores Facebookside. Præmierne fra den aflyste Havkonkurrence vil blive overført til den nye Havkonkurrence, så vi kan allerede nu sige, at præmiepuljen vil være på mindst kr. 160.000,00!

Se eller gense billeder fra NJSK Havkonkurrence 2018 her

HVAD SÅ NU?

  • Alle tilmeldte Skippere inkl. ventelisten samt hjælpere bliver informeret pr. mail og sms om aflysningen (det er sket, når du læser denne artikel)
  • Alle tilmeldte teams vil jf. regelsættet få deres indbetaling retur indenfor de kommende dage
  • Alle samarbejdspartnere kontaktes, og der vil blive arbejdet på en ny Havkonkurrence
  • Får vi en ny Havkonkurrence op at stå, vil der snarest blive åbnet op for tilmelding til denne, hvor alle kan tilmelde sig på ny
  • Den endelige dato for tilmelding vil blive meldt ud på vores hjemmeside samt Facebookside senest 48 timer før tilmeldingen åbner

Husk på, du er stadigvæk velkommen til at tage til Hirtshals, hvor der hele weekenden er Naturmødet og godt gang i byen.

Der skal lyde en KÆMPE stor tak til alle jer, som bakker op omkring NJSK, og ikke mindst de hjælpere og teams der var tilmeldt til Havkonkurrencen – tusinde tak!

Der skal lyde en EKSTRA STOR TAK til Malene Torp, Lasse R. Hansen, Kamilla M. Hansen, Henrik Højér Samuel, Anders Bobjerg Juul og Lars Bobjerg Juul – uden jer som faste hjælpere, var dette ikke muligt!

Sidst men ikke mindst, TUSINDE TAK alle jer fantastiske sponsorer, som gang på gang bakker op omkring NJSK – det er virkelig noget jeg og alle medlemmer af NJSK sætter STOR pris på!

Se den fulde præmieoversigt fra sponsorer her

EN STOR TAK TIL SAMTLIGE SPONSORER!

Klik på den enkelte sponsor for at besøge deres hjemmeside.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal