Aflysning – men…..

OPDATERING!

Det har ikke været muligt, at få kalenderen til at passe (privat kalender, andre arrangementer etc.), så derfor bliver NJSK Havkonkurrence ikke forsøgt afholdt før 2024.


Endnu engang er de forskellige vejrtjenesters farvandsudsigter og vejrprognoser studeret grundigt for vejret til NJSK Havkonkurrence 2023 fra Hanstholm til reservedatoerne lørdag den 3. og søndag den 4. juni.

Når vi kigger på farvandsudsigterne og vejrprognoserne fra bl.a. DMI, Windy, YR etc., viser alle farvandsudsigterne og vejrprognoserne, at vinden og middelbølgehøjden er fin til starten lørdag den 3. juni kl. 08.15, men så går det desværre også den forkerte vej for resten af lørdagen og søndagen, både med vinden og middelbølgehøjden.

Ud fra ovenstående har vi besluttet, at vi ikke kan gennemføre NJSK Havkonkurrence på reservedatoerne lørdag den 3. og søndag den 4. juni. Alle tilmeldte teams (skipper) vil modtage en mail fra Morten med nærmere information.

Vi har ligeledes besluttet, at vi vil arbejde på at arrangere en ny NJSK Havkonkurrence 2023 efter sommerferien. Nærmere information vil komme på NJSK hjemme- og Facebookside, hvis det hele falder på plads.

Herunder kan du se vejret (vinden) for lørdag den 3. juni kl. 16.00 og søndag den 4. juni kl. 08.00.

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

Ansvarlig og arrangør af NJSK Havkonkurrence 2023

Morten Bonde, tlf. 4244 0784
E-mail: morten@njsk.dk

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen, tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal