Hvad er Njsk [Nordjysk Småbådsklub]?

Velkommen til Nordjysk Småbådsklub også kaldet NJSK!

NJSK er drevet på 100% frivillig basis og er GRATIS at være medlem af – vi har ingen kontingent o.l.

I NJSK er der højt til loftet, og du er mere end velkommen i vores Facebookgruppe her, hvor du altid kan spørge til råds om båd, motor, marineudstyr, fiskegrej o.l. Desuden er du velkommen til at smide billeder op af din båd, fortælle om din fisketur, søge gast, følgebåd eller måske har du en sjov video eller billede, du vil dele – alt er næsten tilladt, så længe tonen blot er god!

I vores Facebookgruppe ønsker vi som udgangspunkt ingen reklame eller direkte salg fra forretnings-/erhvervsdrivende, medlemmer, andre grupper eller klubber i gruppen – medmindre det er aftalt med Sune. Dog er vores mange sponsorer velkommen til at slå det op, de finder relevant – vi kan kalde det noget for noget princippet….

Som medlem må du naturligvis gerne henvise til en vare, forretning etc., hvis det giver mening i et opslag eller i en kommentar – fx ved forespørgsel på marine- og fiskeudstyr o.l. Opslag eller kommentarer der ikke overholder de gældende retningslinjer, er stødende eller på anden måde ikke hører hjemme i gruppen slettes uden varsel!

Vil du købe, sælge eller afholde en auktion over båd, trailer eller marine- og fiskeudstyr, så henvises der til undergruppen ”NJSK køb, salg og auktion” her.

I NJSK afholdes der klubaften den sidste torsdag i hver måned ved Agri College Nordjylland, Aalborg. Her kan du makke med din båd, trailer samt lave pirke, forfang og andre småbådsrelaterede ting.

Derudover afholder NJSK løbende arrangementer og konkurrencer, hvilke der som udgangspunkt forsøges at holde så omkostningsfrit for medlemmerne som muligt, takket være de mange sponsorer, der, sammen med medlemmerne, er fundamentet for den frivillige klub.

Af fiskekonkurrencer vil vi fremadrettet afholde NJSK Havkonkurrence (med sponsorpræmier), NJSK Makrel- & Fladfiskekonkurrence (med sponsorpræmier) samt en klubkamp mod JSK [Jysk Småbådsklub] (med pokaler) – dato m.m. vil blive slået op på hjemme- og Facebookside i god tid.

Selvom du ikke er fra det nordjyske, så er du stadigvæk mere end velkommen til at melde dig ind NJSK, og deltage i de arrangementer klubben laver.

Mangler du lidt positioner til din næste fisketur? Kig en tur forbi NJSK’s hjemmeside her, hvor du finder 4339 positioner, som du kan hente ned kvit og frit.

Sluttelig en kæmpe stor tak til alle medlemmer og sponsorer, som bakker op omkring klubben og de forskellige arrangementer – tusinde tak! Tak til Jesper Chr. Hansen, for vi kan låne hallen og lokaler ved Agri College Nordjylland, til at afholde klubaftner og diverse arrangementer fra! En tak skal også lyde til Lasse R. Hansen, som er NJSK’s Webmaster, og som jeg altid kan hive fat i 24/7!

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen, tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK køb, salg og auktion
NJSK YouTube Kanal

Herunder kan du se lidt billeder fra forskellige arrangementer i NJSK – klik på billedet, for at se det i stor størrelse. Der findes flere billeder i fotoalbummet her.