Black Friday Oversigt For Marine- og Grejbutikker

Oversigten med butikker der holder Black Friday er opdateret fredag den 23. november 2018 kl. 10.00.

Black Friday startede i USA, men konceptet er ikke gået Danmark forbi, og det er efterhånden ved at være en tradition for mange danske butikker, at de har en del gode tilbud denne dag. Det er også i USA det afgøres, hvornår der er Black Friday. Det hedder sig nemlig, at Black Friday er fredagen efter Thanksgiving – Thanksgiving er altid 4. torsdag i november i USA.

NJSK [Nordjysk Småbådsklub] har i den anledning forsøgt, at samle en lille oversigt over de marine- og grejbutikker vi kender til, som har et godt tilbud til jer alle denne dag.

MARINE- OG GREJBUTIKKER DER HOLDER BLACK FRIDAY:

Bemærk: Flere butikker annoncerer først deres Black Friday tilbud torsdag til midnat.

Vil du være sikker på, at du får en god pris så tjek prisen tre-fire steder! Du kan også sammenligne priser på fx PriceRunner her.

Er din butik ikke på listen – eller har du kendskab til en butik der mangler – så send gerne en mail til njsk@njsk.dk med et link dertil, og den kommer på ovenstående liste.

Klik på billedet og besøg Eastside Trolling!

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

Klik på billedet for at se alle blink ved MarineXperten og øvrige Black Friday tilbud.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal