Er I klar…?

Jeg ved, at der sidder 254 småbådsfiskere og venter på besked, om startskuddet lyder til NJSK Havkonkurrence 2018 lørdag den 26. maj kl. 08.15, da følgende er skrevet i regelsættet på vores hjemmeside:

“Torsdag den 24. maj kl. 08.00 tages den endelige beslutning, om vejret ser fint ud til gennemførelse af konkurrencen. Viser det sig, hvilket jeg naturligvis ikke håber på, at der hverken er havvejr lørdag eller søndag, så tilbagebetales alle pengene til skipper. Siges der først GO, så kører “maskineriet”!”

“…Arrangementet vil kun blive afholdt i forsvarligt vejr. Skulle arrangementet blive aflyst den ene dag eller begge dage, grundet vejret, vil det ske via oplag på NJSK hjemme- og Facebookside samt via mail til Skipper. Jeg forbeholder mig dog retten til at aflyse, udskyde eller afkorte på selve dagene, såfremt vejret pludselig skifter!”.

Og jeg har den super gode nyhed: STARTSKUDDET lyder lørdag morgen kl. 08.15! Så se at få pakket grejet, fyldt båden op med brændstof – for nu skal der snart hygges og fiskes med 254 andre småbådsfiskere i Hirtshals!

Skal du lige have de sidste detaljer på plads inden afgang, så kan du læse ALT om NJSK Havkonkurrence 2018 her.

Vejrudsigten lørdag morgen kl. 08.00 – kilde: fcoo.

Nyd videoen og billeder fra NJSK Havkonkurrence 2017.

VI SES SNART I HIRTSHALS!

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal