Juleafslutning i NJSK

Torsdag den 29. november afholder vi juleafslutning i NJSK, hvor alle interesserede er velkommen til at kigge forbi til en hyggelig aften. Den årlige julefrokost vil blive afholdt som vanligt i januar 2019, mere information om den kommer senere.

Udover hyggen og det sociale samvær vil Palle Knudsen kigge forbi med pølsevognen, Jesper Chr. Hansen brygger kaffen som er gratis hele aftenen (sponsoreret af Gevalia), der vil være gratis gløgg og æbleskiver (klubkassen giver), mulighed for at vinde 8 gavekort á kr. 300,00 til Fiskeafdelingen i Almas Park og Fritid, Aalborg samt Thisted Marine Center kigger forbi med en båd og lidt gode tilbud.

Vind gavekort til Fiskeafdelingen i Almas!

Derudover har jeg naturligvis opdateringer med til Garmin i baglommen, positioner, en GPSmap 7410xsv, en GPSmap 922xs, Garmin Homeport, Garmin ActiveCaptain etc., hvis nogen skulle få lyst til at se, høre og lege lidt med det.

Bemærk! Ønsker du gratis gløgg og æbleskiver, så er tilmelding nødvendig af hensyn til indkøb – se under tilmelding.

Vel mødt til en hyggelig klubaften!

PROGRAM:
Kl. 18.30 – Palles pølsevogn er åben
Kl. 18.30 – Thisted Marine Center udstiller båd
Kl. 18.30 – Gode tilbud fra Thisted Marine Center
Kl. 20.00 – Gratis gløgg og æbleskiver
Kl. 20.15 – Vind gavekort til Fiskeafd. i Almas
Kl. 22.00 – Tak for i aften

Som altid kan du makke med din bil, båd eller trailer inde i den opvarmede hal – eller støbe lodder, pirke etc. – bare gi’ den gas!

DATO OG TID:
Torsdag den 29. november fra kl. 18.30-22.00.

STED:
Agri College Nordjylland, Struervej 70, 9220 Aalborg.

Thisted Marine Center kigger forbi med en Sandström Classic 495 AC og gode tilbud fra butikken

TILMELDING:
Tilmelding er KUN nødvendig, hvis du ønsker GRATIS gløgg og æbleskiver – af hensyn til indkøb. Tilmeldingen skal ske på vores Facebookside under begivenheder. Har du ikke Facebook, så send venligst en mail til njsk@njsk.dk med antal personer du/I kommer.

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal