NJSK Havkonkurrence 2021 aflyses

Kære alle,

Vi har, med is i maven, fulgt Corona-situationen nøje over længere tid. I maskinrummet har vi brugt tiden til at drøfte forskellige muligheder for at gennemføre Havkonkurrencen i år fra Hirtshals.

Den væsentligste faktor, som vi desværre ikke er herre over, er forsamlingsforbuddet. Selv om der skulle blive løsnet op for forsamlingsforbuddet, så er vi mellem 250-300 personer samlet (100 både), med de restrektioner der nu måtte være. Desuden kræver en Havkonkurrence af denne størrelse en længere planlægning, hvilket har været alt for usikkert at sætte i gang med, igen grundet Corona-situationen.

Vi har ventet så længe vi turde, men desværre ser vi ikke længere mulighed for at kunne gennemføre Havkonkurrencen i den ånd, som vi gerne vil og plejer!

Derfor har vi besluttet, at NJSK Havkonkurrence 2021 fra Hirtshals aflyses.

Vi vil arbejde på at kunne gennemføre Havkonkurrence igen i år 2022. I skal vide, at det ikke har været en let beslutning, for vi ville så frygtelig gerne se jer alle sammen samlet igen, men coronapandemien ville det anderledes sidste år og igen i år.

Sponsorpræmierne fra sidste år vil overgå til næste års Havkonkurrence.

Pas på jer selv og hinanden derude!

EN STOR TAK TIL SAMTLIGE SPONSORER TIL NJSK HAVKONKURRENCE!

Sponsorer overflyttes til NJSK Havkonkurrence 2022.

Klik på den enkelte sponsor for at besøge deres hjemmeside.

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal