Gratis foredrag med HF Industri & Marine

Torsdag den 31. oktober til NJSK klubaften får vi besøg af HF Industri & Marine, som denne aften bl.a. vil gøre os klogere på:

  • Reparation af glasfiber
  • Reparation af teakdæk
  • Maling og lakering
  • Osmosebehandling

Aftenen vil være en kombination af foredrag, hvor der kan stilles spørgsmål, og hvor HF Industri & Marine fysisk viser nogle fremgangsmåder. Desuden vil MarineXperten, som er én af HF Industri & Marines mange forhandlere være tilstede med en stand, hvor der er mulighed for at købe produkter til glasfiber reparation etc.

Ved reparation af glasfiber, vil fokus være på reparationer med epoxy og glasfiber – men fordele, ulemper og forskelle imellem polyester og epoxy vil også være en del af foredraget. Demonstration af glasfiber reparation vil være med epoxy, som er uden opløsningsmidler og derfor lugtfri.

Se de mange forskellige produkter fra HF Industri & Marine her.

OM HF INDUSTRI & MARINE:
HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark. HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling.

Besøg HF Industri & Marine på deres hjemmeside eller Facebookside.

DATO, TID OG STED:
Arrangementet finder sted torsdag den 31. oktober fra kl. 18.30 ved Agri College Nordjylland, Struervej 70, 9220 Aalborg.

FORPLEJNING:
NJSK’s berømte pølsemand Palle Knudsen er som altid klar med pølsevognen fra kl. 18.30.

PROGRAM:

  • 18.30–19.30 – Pølsevognen er åben
  • 19.30–21.45 – Foredrag
  • 22.00 – Tak for i aften

Der vil blive indlagt et passende antal pauser i foredraget, hvor du bl.a. har mulighed for at købe produkterne igennem MarineXperten’s stand. Efterfølgende kan produkterne købes igennem de mange forhandlere – se den fulde forhandleroversigt her.

PRIS & TILMELDING:
Arrangementet er GRATIS at deltage i. Alle interesserede er velkommen uanset “medlemskab” af NJSK eller ej! Der er ingen tilmelding til dette arrangement, så bare mød op.

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

LÆS OGSÅ: VHF/SRC kursus i Nordjysk Småbådsklub

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal