Information om NJSK Havkonkurrence 2023

Tilmeldingen åbner tirsdag den 28.03 kl. 20.00 på NJSK’s hjemmeside.

Administrator for den frivillige klub NJSK [Nordjysk Småbådsklub] Sune Andersen og hans kæreste Malene Torp overlader rorpinden vedrørende NJSK Havkonkurrence til klubmedlemmet Morten Bonde Gravesen.

Interessen er der stadigvæk, men grundet karriereskifte og uddannelser for både Sune og Malene, er tiden desværre ikke til at arrangere NJSK Havkonkurrence, hvor op mod 100 småbåde dyster om at fange den største fisk i forskellige kategorier. Morten har meldt sig på banen, for at føre den populære Havkonkurrence videre, hvorved Morten overtager rollen som ansvarlig og arrangør for Havkonkurrencen i 2023. Sune og Malene vil stadigvæk være at finde på sidelinjen, hvor de vil støtte og sparre med Morten, i det omfang der er nødvendigt.

Efter en fælles drøftelse er det blevet besluttet, at Havkonkurrencen bliver flyttet fra Hirtshals til Hanstholm i 2023.

NJSK Havkonkurrence løber af stablen fra Hanstholm Havn fredag den 26., lørdag den 27. og søndag den 28. maj – med fiskeri lørdag og søndag. Tilmeldingen åbner på NJSK hjemmeside søndag den 26. marts kl. 12.00, hvor yderligere information ligeledes vil være at finde.

Yderligere information og henvendelser vedr. NJSK Havkonkurrence kan rettes til Morten på tlf. 4244 0784.

Læs også: Bestilling af is-kort til Hirtshals

Malene Torp, Morten Bonde Graversen og Sune Andersen ved rampen i Hanstholm. Foto: NJSK.

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal