NJSK Klubaften

Torsdag den 28. marts er der igen klubaften fra kl. 18.30-22.00. Palle Knudsen er klar med pølsevognen kl. 18.30, og Jesper Chr. Hansen har kaffen klar på kanden! Som altid kan du makke med din båd, trailer, støbe pirke etc. – eller bare kigge forbi til en kop kaffe, snak og hygge. Der er GRATIS kaffe til alle sponsoreret af Gevalia.

Til klubaften kan du opleve Team Free-Time 2 båden. Det er en Buster AWC XXL Cabin, den eneste i DK! Båden er fuldstændig top tunet til laksefiskeri i Østersøen.

Claus Jensen fra Team Free-Time 2, kigger forbi med hans Buster AWC XXL Cabin (billede), båden er den eneste i Danmark af sin slags! Båden er fuldstændig top tunet til laksefiskeri i Østersøen. Desuden har Claus en del fiske- og bådgrej med, som han sælger ud af.

Hvis nogen ønsker at støbe pirke, så har Bjørn Dahl Porsgaard pulverlak med samt hans nye båd – en Cap Camarat 555 WA – hvis han når at sætte en anden motor på den.

Der vil også denne aften være mulighed for at få opdateret din Garmin plotter – strømkabler haves til alle modeller – så medbring blot din plotter.

Adressen er som altid: Agri College Aalborg, Struervej 70, 9220 Aalborg – ALLE er velkommen til at kigge forbi! Meld dig gerne til i begivenheden her.

LÆS OGSÅ: Grejaften ved JC Fiskegrej og Fritid

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal