NJSK Klubaften

Torsdag den 26. september er der igen klubaften fra kl. 18.30-22.00. Palle Knudsen er klar med pølsevognen fra kl. 18.30, og Jesper Chr. Hansen har kaffen klar på kanden! Som altid kan du makke med din båd, trailer, støbe pirke etc. – eller bare kigge forbi til en kop kaffe, snak og hygge.

Niels Bilde fra ProLan Danmark

MØD PROLAN DANMARK
Niels Bilde fra ProLan Danmark kigger forbi, hvor han denne aften vil demonstrere på en bådtrailer, hvordan du bedst kan beskytte den med ProLan.

Kort om ProLan: ProLan stopper rust og beskytter, selv om der har været rust. ProLan trænger langt ind i metallet, og kan både stoppe rust samt forhindre rust i at udvikle sig. Besøg ProLan Danmark her på Facebook.

GARMIN OPDATERING
Der vil også denne aften være mulighed for at få opdateret din Garmin plotter – strømkabler haves til alle modeller – så medbring blot din plotter. Ønsker du hele bådens Garmin system opdateret fx autopilot, VHF-radio etc., så skal båden medbringes.

VI SES!
Adressen er som altid: Agri College Aalborg, Struervej 70, 9220 Aalborg – ALLE er velkommen til at kigge forbi!

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

LÆS OGSÅ: VHF/SRC KURSUS I NORDJYSK SMÅBÅDSKLUB

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal