Reservedatoen tages i brug

Opdatering onsdag den 31. maj kl. 13.30:

Læs nærmere information her.

Opdatering tirsdag den 30. maj kl. 13.30:

Usikkerheden i de forskellige vejrprognoser gør, at vi vil afvente til i morgen – onsdag den 31.05 kl. 13.30 – med at tage den endelige beslutning, om hvorvidt vi gennemfører NJSK Havkonkurrence lørdag den 3. og søndag den 4. juni fra Hanstholm. Som det ser ud i skrivende stund passere et vindfelt lørdag eftermiddag til søndag morgen med vind fra nord med 5-10 m/s – derfor vil vi meget gerne lidt tættere på weekenden for at se, om det kan ændre sig til det bedre.

Ny og endelig melding bliver meldt ud i morgen onsdag den 31.05 kl. 13.30.

Opdatering tirsdag den 23. maj kl. 13.30:

Med afsæt i de forskellige vejrtjenesters prognoser for vejret til NJSK Havkonkurrence 2023 fra Hanstholm lørdag den 27. og søndag den 28. maj, ser vi os desværre nødsaget til at udsætte Havkonkurrence til reservedatoerne lørdag den 3. og søndag den 4. juni. Trods vinden er aftagende hen over weekenden, er der stadigvæk bølgerne at tage højde for.

Alle tilmeldte teams til lørdag den 27. og søndag den 28. maj bliver automatisk overflyttet til reservedatoerne. Har du ikke mulighed for at deltage på reservedatoerne, skal du skrive en mail til Morten Bonde på morten@njsk.dk med angivelse af dit stratnummer, hvorefter Morten kontakter dig med nærmere information. Der vil også blive sendt en mail ud til alle tilmeldte teams med information.

Er du ikke tilmeldt, men ønsker du at tilmelde dig til NJSK Havkonkurrence lørdag den 3. og søndag den 4. juni, så kan du tilmelde dig her.

Program, regelsæt etc. er uændret, det er blot reservedatoerne der tages i brug.

Læs alt om NJSK Havkonkurrence 2023 her.

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

Ansvarlig og arrangør af NJSK Havkonkurrence 2023

Morten Bonde, tlf. 4244 0784
E-mail: morten@njsk.dk

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen, tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal