NJSK Fladfiske- og Makrelkonkurrence

NJSK [Nordjysk Småbådsklub] inviterer for 3. år i træk til NJSK Fladfiskekonkurrence – som i år er udvidet til en Fladfiske- og Makrelkonkurrence.

Det er skønt at fange fladfisk, uanset hvilken alder man har. I 2017 deltog flere børn med deres forældre i konkurrencen.

Konkurrencen er en team konkurrence, og bliver afholdt lørdag den 22. september fra Rønnerhavnen i Frederikshavn, hvor alle småbådsfiskere – rutineret som urutineret – fra hele landet er mere end velkommen til at deltage.

Ud over fællesskabet og hyggen vil der være præmier til største pig-/slethvar samt største, 2. største og 3. største rødspætte, ising, skrubbe og makrel. Præmierækken vil blive udvidet med 4. og 5. præmier, såfremt der er sponsorpræmier til det.

Idet den afholdte NJSK Havkonkurrence 2018 fra Hirtshals gav et overskud – takket være fantastisk opbakning fra medlemmer og sponsorer – vil klubben selv sponsorere en kontantpræmie på kr. 5000,00 fordelt på ovenstående kategorier til konkurrencen.

Udover kontantpræmien, er der allerede flere sponsorer som har tilkendegivet, at de ønsker at bakke op om NJSK Fladfiske- og Makrelkonkurrence 2018. Alle sponsorer vil løbende blive præsenteret på NJSK’s hjemmeside og Facebook-gruppe.

De nærmere detaljer for dagen, herunder program, information, regelsæt etc. er at finde på NJSK’s hjemmeside. Tilmeldingen er åben og foregår ligeledes på NJSK’s hjemmeside her. Til konkurrencen vil der være et mindre tilmeldingsgebyr på kr. 50,00 pr. person.

Til NJSK Fladfiskekonkurrence i 2017 deltog 52 teams (132 personer) – nyd de mange billeder og vindere fra 2017 her.

Der er rigtig gode forhold i Rønnerhavnen, både hvad angår slæbested og faciliteter.

Husk: Det er GRATIS at være medlem af NJSK – vi har ingen kontingent o.l.! Du melder dig blot ind i vores Facebookgruppe her, så er du medlem på lige vilkår med alle andre. Alle er velkommen i NJSK, uanset hvilken landsdel man kommer fra! Har du ikke Facebook, så er du naturligvis stadigvæk velkommen til at deltage i vores arrangementer.

LÆS OGSÅ: VHF/SRC kursus i Nordjysk Småbådsklub

LÆS OGSÅ: Makke-Båd-Weekend i Nordjysk Småbådsklub

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587
E-mail: njsk@njsk.dk

NJSK Hjemmeside
NJSK Facebookside
NJSK Køb, Salg og Auktion
NJSK YouTube Kanal